krucifix
Anotace: duše otevřené , srdce uzavřené
Jdou krokem ladným v ústery jitra,
v objetí vichrů se závoji tmy.
Vlčí touhou svazují nitra,
v nohách nám skládají rozbité sny.
A hlasem hromovým ze všech jam světů,
rozptýlí poslední naději žít.
V trní nám ustelou na loži z květů,
strojí nás v rubáše a lákají snít
Kráčíme k sobě, jen úsměv tu vázne,
poslední milenka , - , poslední klam.
Duše mi přetéká srdce je prázdné,
andělské roucho a perutě vran,
……
A Ty s hlavou vznešeně drženou zpříma,
koketa bez jména a jí vlastní nezájem,
Hříchy jsi poctivě ze sebe smyla, -, -,
V pekle nám držíš podnájem.
Přečteno 417x
Tipy 30
Poslední tipující: Marcella, Montynka, Jančesnenipes, tato22, Anjesis, UMRLEC, Akrij8, 666 Idiot MCR, Danger, adaj, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)