Až zhasnou hvězdy, budu ti svítit
Ať nikdo nezví, co k tobě cítím
V tvém stínu vtělen budu andělem
Tvůj anděl strážný všude a navždy
Chci s tebou být
Chci s tebou cítit to, co ty cítíš
Do hlubin temných, když se vně řítíš
Padej si klidně, jen zůstaň při mně
Chci s tebou být
Za tebe pro tebe až na dno sletím
Jsi mojí láskou i mím prokletím
Chci s tebou být.