podzimně melancholická

podzimně melancholická

Anotace: jančes, jančes

Listí padá a barví hlínu,
Já ztichla v němém úžasu,
Do země jsem sila vinu,
srdce dala za spásu.

Místo poupě zavřeného,
Trny ční tu k výstraze,
Meče vojska staženého,
Toužící po odvaze.

Bez vyznání dítě roste
Pod blankytem svobody,
Prosí za své touhy prosté,
Proklíná své podoby,

Listí padlo zbarvilo zem,
Pro strom vše je ztracené,
Bez kořenů stromem tím jsem,
A listí slzy ztrápené.
Autor Jančesnenipes, 25.09.2015
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Olex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí