něco se mi na tom líbí, docela mě to zaujalo - ale je to takové hodně heslovité, jako sekané - být to plynulejší, působilo by to líp - tedy alespoň na mne :o)
a taky toho "okolí kolem" je tam zbytečně moc, tři řádky už jsou tam navíc (zas teda z mého pohledu)
02.10.2015 06:53:09 | hanele m.