Anotace: Kdo hledá, najde....
Jsem?
Kdo by pochyboval...
Chceš,
rozpadající se slova?
Chyběla jsem Ti přece?
Jsem,
titěrný kámen v řece....
*
blázne a Tys' mě pojmenoval!
Nejsi titěrná! Máš náramně těžkou váhu ;)
08.10.2015 00:12:14 | Aida
Poezie :-)
03.10.2015 00:15:36 | Amonasr
ještě ne...
02.10.2015 12:40:33 | enigman
šplounající kola na zčeřené hladině..oblázek klesá ke dnu ticha průzračným obrazem sdělení..ST :-)
02.10.2015 08:25:03 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?