Porozumění
Doba se změnila a my s ní,
už je to dávno, spousta dní..
Zůstaly v nás jen vytříbené kousky,
ve vousy změnily se ty pod nosem fousky..
I přesto se máme pořád co učit,
volno si užívat,když v práci se mučit..
Aby měl člověk nějaké jmění..
To co by měl mít, je však porozumění..
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: GiovaniDaVinci, danaska
Komentáře (0)