Anotace: ..flofil fem pfo fáf báfnifku..:-)
V propastech
nad křivkami rozkvetlými.
V okovech
pod závěsy blyštivými.
Pojím
esence dvojakosti.
Hltám
kreace strdí
slaďáky roztančeným
v čupřinách moudrých
správných směrů znalých
tuláků stářím okoralých
co pod nebem zamračeným
radostně se brodí
vstříc kapkám.
Topím
se v nebesách
zaklíněn klenbami kopců
v rozchechtaných údolích
oděných kožešinami stébel břitkých
rozbřesky lenivě kypřených
roztínán oštěpy lovců
ukrytých v jehličkách
veverkám loupím
Oblékám
se v šepotu listí
ve vírech vzedmutého prachu
v úpění meluzín..
Ve smutcích
pláču po směru dešťů
uníkám pohledům
okolo komínů.
Jsem s tebou
dokud nás bezvětří nerozdělí!
Líbí se mi atmosféra Tvé básně... a zajímavé, během čtení se mi vybavila představa dávnověkého lovce, a najednou se mezi Tvými řádky objevil... :-) děkuji Ti.
03.10.2015 09:17:10 | Helen Zaurak
To bylo napvofto pavádní, proftě fuper. :oD ST
02.10.2015 16:16:51 | Tichá meluzína
fýforný fem nadfená :-)))
02.10.2015 15:38:19 | Kett