hezká...k těm snů, kdyby mé sny se měli stát skutečností, tak bych byla happy se svou tajknou láskou, ale občas mívám i dost švohlé sny, takže y to byla good fantasmagovrie:) ale jo, kéž by se sny mohli plnit na lusknutí prsty...
17.04.2007 22:10:00 | Nikytu