Javor
Strom, javor silný
na schůzích vždy nedochvilný.
Je předseda KČU,
nejvíc ma rád tlačenku.
Volné chvíle tráví sám,
však tajemství o něm znám.
Tajně má rád borovičku,
tu za hájovnou, na paloučku.
Byli spolu na výletě,
teď se cítí provinile.
Neřekl jí zhola nic,
ač chtěl udělat víc...
Komentáře (0)