Anotace: Ani to nečtěte. Rýmy- děs. Téma- ujde. Uchopení tématu- děs. Jediná pozitiva- až pedantsky dodržený počet slabik a pravidelný daktylotrochej. Jinak- hrůza.
Máš pravdu za moc to nestálo... Samozřejmě že kecám .-) Moc rád sem četl Tvé věci a jsem rád žes tu i můžu číst i nadále .-) I tohle určitě stálo za to zastavení :-)
28.10.2015 13:39:19 | Madanik
Tvl... Vůbec, ale vůbec se mi ta báseň nelíbila, ale píseň mě o jejích kvalitách přesvědčila =) Dobrá práce.
Btw. Odblokuj si mě =D
25.10.2015 21:07:38 | Lucid Alien Jeer
Ještě že na tu poezii nejdu tak vědecky jako Ty, Krys, vůbec jsi mě anotací neodradila, upřímně ani pořádně nevím, co všechno je tam špatně :-)
Básnička buď funguje nebo ne, tahle je mi příjemná :-)
Dík za přečtení.
07.10.2015 21:43:43 | Pamína
Já díky za milé hodnocení, na mé anotaci není nic vědeckého (to, doufám, přijde později:-)), ale bohužel je to pravda.. :-)
Ovšem myslím, že někdo jako ty, kdo rýmuje slova jako ,,breviář'' nebo ,,polarity'', by se nad mými veskrze jednoduchými obraty nejspíš minimálně pozastavil :-)
08.10.2015 12:59:07 | Krysařka
to je ale krásný a obdivuhodný jak hravě stavíš z přísných-leč úhledných kostiček/přísnýho lega/ skutečný světy a v pravdivých barvách.. :-D ST
07.10.2015 21:02:50 | Frr