Anotace: ...
...on je vlastně stále jen okamžik...teď...;-)ostatní je intelektuální blamáž...
27.04.2021 14:33:24 | Marten
moc se mi nelíbí název, je to děsně jeté, text je fajn.
10.10.2015 10:13:58 | hledač
Zajímavé zamyšlení.
Dovolím si poznámku..zápory v kombinaci s "dobrým pocitem" mně trošku matou:
...získávat dobrý pocit
z nebytí špatným
z nekonání obyčejného
zdá se mi slepé. ...
Semoga hari!
09.10.2015 08:23:08 | MARKO