Než roztáhneš svá křídla
před letem k novým obzorům
jsi poután k zemi počtem
prožitých dnů
Jsi vázán k životu
vším čemu věříš...
...kdy věříš
že touha je smysl
účel cesty
doletět až k vrcholům hor
k cílům
Tvých snů...
Moc se mi líbí:
"touha je smysl
účel cesty"
Ano, milá Nikitko, opět hluboce zádumčivé... :-)
10.10.2015 09:34:23 | Helen Zaurak