Vydechla všechnu svojí nedůvěru
lepila se na kůži
jednou to zemře
až nebude vidět na druhý konec špinavé minulosti
vzpomínky usnuly s pořezaným zápěstím
ne nebolí je to
v koutku rtů praskala úzkost
takhle to vypadá když se probudíš uprostřed
podzimu v cizím bytě
okenní tabulky praskaly dostatečně pomalu
aby se stihly srovnat s tepem
všichni odejdou bez rozloučení
lampy zhasnou aby nebyl vidět ani náznak stínu
tísně co škrábala do kůže
až moc hluboko
a plnila rány pár gramy listí mlhy a prachu
bez jehly
která by je potom zašila
ne nebolí to
samotáři šeptali něco o halucinacích a rozteklých barvách
probudíš se uprostřed podzimu
a budeš mít místo srdce hodiny.
"takhle to vypadá když se probudíš uprostřed
podzimu v cizím bytě"
... a Archive k tomu, prostě skvělý...
12.10.2015 18:53:40 | designmrtvoly