Poslední kapka
Anotace: Když dopadne na člověka poslední kapka...
Poslední kapka stéká z růže,
volá, křičí, kdo pomůže.
Vůle spěchá, radost utíká,
opustila člověka.
Pěsti vzpíná, neusíná,hledá,
netuší kde je radost v ovzduší.
Sobeckost se nosí světem,
nenávist tu ruce splétá.
Hledám, hledám člověka
co má název dobrota.
Kdysi tu prý žil,
prý se, ale rychle oběsil...
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: GiovaniDaVinci
Komentáře (0)