Oktany benzínu kůží a žilami
Vsákly se do krve a proudí hlavou
Duchové šeptají, že jsou hned za námi
Že moji duši už viděli nahou
Mrtvých se nebojím, z živých je činím
Než se zas potkám se všemi z nich
Jak slepě hledí k Valhalským síním
Ženou je válce, bubny a smích
V písečných dunách pozbyl jsem lidství
Tak galon nafty, blízké i strach
Víc kol víc jede jak víc hlav vcí ví
A já nevím nic, jen polykám prach
Odkud a kam valí se životy
V chromu a kůži každého z nás
Jsme smečka šílenců, co patří za ploty
Krk mezi mřížemi láme mi vaz
Jsem bez citů, bez srdce, snad brzo i bez hlavy, momentálně však naprosto beze slov a bez dechu. Skvělá. ST
13.10.2015 15:17:51 | Rozčtvrcená Básnířka
Tak to si určitě viděla film :)
13.10.2015 15:27:49 | Bolder