Jedna,druhá,třetí...?
Anotace: kdo nevzdá boj,není ještě vítězem
člověk by řek´,
že už ho nezlomí
-mrcha proradná-
pak přijde další
a stará bolest vyšumí
-láska bezbřehá-
teď si tu ty
a tím je to horší
-tvá faleš je bezchybná-
a to se mi díváš do očí?
pro ty lži se už zem netočí
- a já jsem bezradná-
a tak to mám vzdát?
nechci se o tebe s nikym prát
- stále stejně ztracená-
tak se jen zastav,
až bude náš čas
-věta ohraná-
Komentáře (1)
Komentujících (1)