Zase smrti o krok blíž
jako každý další den
Vždyť všichni si zde
na tomto světě
podivném místě
odpykáváme trest nejvyšší.
Však žij
žij tak dlouho
jak v osudu máš psáno
říkají mi
myšlenky mé.
Však já jsem zas té tmě blíž
líbí se mi
je krásná
tma a to tajemno kolem ní
to snad nemůže být jen prosté nic
ta smrt
za tím něco vězí
nějaké velké tajemství.
Snad každý jednou se dozví
co za branou smrti se nachází.