Anotace: ...
Hodinový hotel
Jménem EM
Uzavřen
Postel pustá
Spousta místa
Pro sen
Zastele peřinou
City co plynou
Směrem ven
Vykřičí polštáři
Křivdy jak oltáři
Uleví si jen
Zahalí prostěradlem
Smutek se zlem
Nemarní den
Schová pod polštářky
Lži a přetvářky
Jménem TEN
co všechno se může udát v posteli...
21.10.2015 11:43:46 | enigman
všechno :-)
21.10.2015 12:09:59 | Martinecka23