Anotace: tajne sneni vzdy byva tajne do doby nez o nem napises, treba na kousek papiru nebo prstem na okenni tabulku....
víš, tajně si přeji být někde blíž
zašeptat jedno slovo do vlasů
pohladit rty kůži
podívat se do očí
Tobě
chci, aby jsi zavřela oči
myslela jsi, že jsem sen
a já se budou koukat
na to, jak tiše oddychuješ
a jak sníš
o mě
nemám co tímto ztratit
můžu jen získat, Tvé ticho ve tmě
věčné světlo v duši
a nekončící úsměv v srdci
patřící nám