Slam
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=Xq1P0faT5Yk
Říkají Pear a jsem Slamer
Poezie jako taková mi nestačí
ona mne nudí
proto jsem se na Slam dal
tam je to živý
Říct v Plzni publiku, že pivo na nic maj
že polička je víc
Ty lidi jen zachrchlaj
jen kontroverzi vstříc!!
Není to jen o tom mnoho z nás vyzná ženě city
nebo okomentují politiku
to vše ve verši či rýmu
přijďte se někdy mrknout fakt to za to stojí
netradiční poezie pronikněte do ní!
SLAM JE Prostě boží!!!
Přečteno 376x
Tipy 10
Poslední tipující: MiMiKa, Malá mořská víla, Nikita44, Frr, Pamína, Akrij8, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (2)