Rozpínám se pod Tebou
do obrazu touhy
ohraničená
stínem Tvých očí...
Tvůj pohled
rozkvetlý ke mě
padá dál než ke mě
a plyne podél
mého středu
až na rozcestí ticha...
....tam naslouchám
dechu hvězd
uprostřed průzračné noci
a stále víc se zaplétám
do příliš blízké blízkosti
rozpínajícího se objetí...
Hledím do očí tmy...
...ta zdá se být
ještě blíž než Tvůj vzdech
i když po něm mi zůstává
na jazyku jen pachuť
sladce lepivých rtů
která se pak zároveň
s Tebou ztrácí
v okamžiku věčnosti...
moc hezká:-)
-když jí čtu, připadá mi, jako by mi jí šeptal někdo, koho nemůžu vidět a přece ho dobře znám;-)
30.10.2015 15:57:11 | GiovaniDaVinci
..věčnosti okamžiku jsou hvězdy, co se o takové noci zrcadlí na hladině Tvé studny...
:-D
21.10.2015 16:20:26 | Frr