Pamatují si všechny tvoje zoufalý útěky ven
do ulic s chodníkama plnejma střepů
zlomenejch křídel
tak strašně tísnivě černý tmy
a ateisticky vymodlený svobody
abstinenční příznaky tvých závislostí nevybledly
dny jsou bez kontur
jsou prázdný a šedý
rozpitý na plátně bez podpisu v rámci anonymity
a falešnýho pocitu bezpečí
denně potkáváš cizí tváře ze svých nočních můr
mají pásku přes ústa
a v očích unavenou rezignaci
dveře paneláků jsou poškrábaný a za okny nevidíš nikoho chodit
samota je jenom přechodnej stav duše nevyžadující léčení
říkali
nechoď pryč.