Noc dlouhé prsty má,
pravda krátké nohy.
Zášť nesmírná je,
láska trpaslík.
Znalí věd přírodních
už neprosíme bohy.
Vzýváme jen
křivá slova
ostří nožů
KREV.
Je konec dnům všem?
Je konec světla?
Vstupujem do temnot?
Ptáci létat nemohou.
LIDÉ ŽÍT
Vrah u zdi přikrčen.
Nezbývá jiné východisko,
než nenávidět, zabíjet
a hnít?