na účet v jiné bance odešli svoje touhy
jsem Beta
zapomněl si vyměnit vodu v akvárku
nemůžu nic dělat
už tě nevidím přes tu špinavou vodu
čestné místo na polici plné prachu
tak to je výhra
tenkrát v parku padaly mi vlasy
až si z toho zůstal plešatý
všude se válelo plno listí
a z úst vycházely stíny
snažil si se to všechno slepit vteřinovým lepidlem
co nosíš v kapse pro všechny případy
je pozdě
inkaso neprovedeno