Anotace: ...
Jsi mým světem
světlem v temné noci
kostkou cukru v hořkém šálku světa
jedinou radostí v období smutných chvil!
Jsi jediná, která má nárok na mé city
mou lásku
ochotu
a nejupřímnější zamilované pohledy
Ty jediná jsi tou, za kterou půjdu na konec světa
pro kterou udělám vše na světě
a za kterou budu bojovat do posledního dechu
Nikdy Ti neublížím
neboť už jen pouhopouhá představa toho
že o Tebe přijdu mne straší víc
než-li jakákoliv noční můra
Miluji Tě
Krásný...ta se ale má...
22.10.2015 10:46:28 | Kett
Naopak :-) to já se mám ... :-)
23.10.2015 11:08:37 | Jack Santiago