Destruktivní...
Rudé oči, srdce býka,
pěstičkami na dlužníka.
Etika jde rychle stranou.
Nezaplatíš? Nashledanou...
Krev se vaří, dlaně svíraj,
bitka už je na dosah.
Za chvíli se z země sbíraj,
z oblečení metou prach...
Já se doma klepu strachy,
když si jedeš pro svý prachy...
Ať se Ti nic nestane
a co Ti patří dostaneš...
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Ába
Komentáře (0)