Rozplynul jsi se s nocí
jak pěna v oceánu
zapomnění
Vím
že zapomenout...
...je jako spálit
to co miluješ
ohněm
který sežehne
zároveň s Tebou
i něco uvnitř mě
Bojím se smrti
upálením...
...nevím kolik tváří
má bolest
v plamenech...
Noc zahalí tvůj žal,
pláštěm milosrdného zapomění.
Laskavá ruka,
ti přikryje tvář.
V ohni zahynula bolest
a lékař čas,
snad vyléčí tvé rány.
16.04.2016 23:44:03 | Mácha
Ach, ta bolí... Nikitko.
22.10.2015 21:50:44 | Helen Zaurak
.... to co bolí pálí, ale každá bolest má svůj omezený počet zastavení...
23.10.2015 21:59:34 | Nikita44