....
Anotace: o lidech, co jsou navrch bohatý,uvnitř však prázdný
Nový kanceláře a obchodní prostory
rostou tu jako houby po dešti
historické budovy
brzo město vyklestí
pro neřesti
současných lidí
co bohatý být se nestydí
navrch bohatý
uvnitř však prázdní
Komentáře (1)
Komentujících (1)