Anotace: https://m.youtube.com/watch?v=NrQMm4KFWE4 Smysl má jen pro mě
Měla jsem provinilou chvilku
s růžemi a trochou hudby,
když u okna padal déšť
a vášně i verše mě opouštěli.
Pomyslná realita mi vše vzala
i s otrhanými trny zpod snů
a mých planých nadějí, ba
jedna vzpomínka minula druhou.
Z pokaženého večera pamatují
si mě jen tajemné dámy
s prázdnými pohledy a zájmem
o dnešní nudnou společnost.
Pravda, nezná mě nikdo..
Laven!Laven mi tě známe ! A známe Tě šťastnou...Laven holčičko:-).
Mám tě ráda:-)
28.10.2015 21:46:22 | Malá mořská víla