Život
pálí
a já
nejsem z cukru
abych se proměnila
v karamel
pokaždé když
někdo
škrtne sirkou
dřív mě polévali vodou
vlasy a řasy se mi lámaly
padaly na zem
ale jiskry v očích
zůstávaly
kam zavál vítr moje boa sny
už se neptám
přijímám noc
tiše
koukám z tmy
do tmy
sotva šeptám
hohó, ta je skvělá:) Musím si od tebe přečíst víc ...
23.02.2016 23:17:54 | Ragnell