Anotace: ----
Co jsme to udělali
nad životem stojíme
jizvu na tváři zla jsme zanechaly
štěstím se opíjíme
pláčeme
Nové poupě
novou naději
víc než jen skoupě
vše se tváří snadněji
pláčeme
do chladu světa
chladu života
zazněla věta
miluji tě!
pláčeme
vše se odvíjí od začatku
aby šlo opět od konce