Píšu ti, drahý
.
Píšu ti, drahý
protože jsi ode mne
na míle vzdálený...
na severní polokouli
mlha a chlad
předpověď hlásí
a rosničky se nemýlí
k tobě chci se schoulit
trvalka mezi kameny
zima si brousí ledový břit
a usmrcuje zrání
a tady, na ostrově LÁSKA
roztančené slunce a klid
a hněv paprsky spálený
nad hlavou anděl spásy
co miluje a chrání
abychom přežili...
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Beepat, Hesiona-Essylt
Komentáře (0)