Anotace: ...
Ve čtyři ráno žhavou srdcovou kartou hrálo
válku a smíření divoce rozdávalo
Mlžným bílým svítáním ztěžka kokrhalo
Bylo - nebylo
málo se zmnožilo
Nic než vesmír nezbylo
to je docela dost...
02.11.2015 15:45:25 | enigman
..a nám zpravidla už vesmír nestačí ...-... škoda..ach jo :-D ST
29.10.2015 21:36:00 | Frr
Děkuji
08.11.2015 21:44:52 | Danaé
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?