Anotace: https://m.youtube.com/watch?v=rftR-PW-ubU
S pár hodinami do rozbřesku se již nudily,
ty šarmantní bezchybné růže,
těm, kterým pro chtíč chybí srdce
a s ublížeností si hlavu nelámali.
S pouhou chvilkou do svítání jsem hledala,
hledala prázdná slova a trhala trny
z tvých od noci popálených rukou,
které jsem omývala slzami ze starých okapí.
Bojácnou tmu jsme prokládali touhou slov
s lehkými polibky na oční víčka
a našimi do kůže vyrytými verši jsme
potichu dokazovali naše hloupé chyby.
A znova se po tmě poznávali..