Anotace: ...
Déšť ustal i hudba snad přestala hrát,
když s pár okamžiky jsme
se hledali a čím dál více ztráceli
s pocity prázdnoty a touhy v jednom.
Bylo pár chvil do půlnoci
a rána nezbývalo mnoho,
aby námi chlad otřásal
spolu s nepřijatými hovory.
Do ráno už chybělo jen svítání,
když jsme se sami topili bez pomoci
a mohli jen nevinně vdechovat vodu
s pár kapkami deště na srdci.
Z rána nám zbylo jen málo..
tahle je taky skvělá...
a následující pasáž mi úplně jasně připomíná jednu noc z mého vlastního života.
"aby námi chlad otřásal
spolu s nepřijatými hovory."
když mně bylo jako tobě teď, psala jsem pseudodekadentní blbiny bez obsahu, takže i když nerada komentuju věk, z téhle pozice máš rozhodně můj respekt.
10.11.2015 12:16:27 | Zylberstein