Podzim
O podzimu máme další šanci dítětem se stát
a v parku či kdekoliv v přírodě si s listím spadaným hrát.
Můžeme v něm běhat, skákat, dovádět a skotačit,
i nos do nich nejen při pádu nastrčit.
Cítit jejich specifickou voňavost
a očima vidět jejich odlišnou, jedinečnou barevnost.
Podzim pro někoho zdá se pochmurný a smutný,
jinému zase přináší naději a je pro něj radostný.
Ať je pro vás podzim oblíbený či ne, hlavně se usmějte a uvědomte, že je to život, život lidský. Berte jej s úsměvem a řiďte se srdíčkem a buďte upřímní ke všem a vše půjde lépe. Pravý přítel a kamarád pochopí vždy ani ty slova k upřímnosti nepotřebuje.
https://www.youtube.com/watch?v=By_8SwY7oog
Aneta Langerová - Podzim