Anotace: ...
Bloudí se mi příliš snadně,
když vítr trhá květy růže
a nám se nechce odcházet,
když rty nám smáčí horký déšť.
Nech mě si ústa smáčet vínem,
snad příště ti budou více chutnat
a já budu moct okusit ty tvé.
Hřej mi dlaně prosím,
vypusť na ně svou touhu, chtíč,
bude se mi lépe rýt mé verše
na tvou hladkou bledou kůži.