Kácet
Zůstalo ticho v ráji
ptačí zpěv umlkl dřív
než loupežní šohaji
ve vázankách do kopřiv
vešli stavět les nový
mrakodrapů, kde kdysi
strom poznání stál, soví
moudrosti symbol čísi
stavební ruch vše mění
vetřelcům mech je cizí
ohnivý v zapomnění
andělský meč kam mizí?
snad zakopán byl někde
se ví, najde, kdo hledá
plagiát ráje je leckde
nejblíže u souseda
(jo, ten se má)
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Frr, Amonasr
Komentáře (0)