Anotace: ...
Večer byl se mnou, já byla se tebou.
Pro pohled do očí jsem stála na špičkách
a k polibku na tvář jsem vybízela
tvé oči v barvě ranní kávy.
Pro milé slovo jsem vybízela tvé rty,
když mlha ti šeptala u spánku.
Hladils mě po vlasech
a já se bála, co po tom všem .
Co vlastně chci?
Byl jsi se mnou a pomáhal zjistit,
kdo vlastně jsem a co jsem zač.
Chtěla jsem již konečně najít lásku.
Znám tebe a to mi s tebou stačí,
abys mě rozesmál
a znal mě jako nikdo předtím.