Zasněná k smrti
Anotace: ... snít v životě nebo snad žít ve snu?
Slzy jí napoví,
že srdce má bolavý.
Křik ptáků v oblacích
něžně jí sdělí, že začíná
den.
S otiskem na tváři,
svědectvím v polštáři,
toulá se v ulicích
a na víčkách stále jí spočívá
sen.
Závoj vlasů havraních,
paprsků tanec na stráních,
odraz světa na lících,
do uší vánek tiše zpívá
„žít“.
Kroky mizí v tichu,
bledne ozvěna smíchu.
Chvěje se plamen svící,
se soumrakem život usíná,
„snít“.
Přečteno 227x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, Jort, střelkyně1, GiovaniDaVinci, terezkys, bogen, enigman
Komentáře (5)
Komentujících (4)