Rozstřílím své pocity o zeď
kde jsi včera stál
lahví sektu
pro nás dva
Prý to vzala pěkně zvostra
o včerejším zbloudilém večeru
dlouhé vlasy v jednom
záškubu a
radost
na vrcholu všeho
ráno ticho
zůstaly jen stopy -
jedna nešťastná vločka
co ve své posteli čeká až se
zahřeje