Jak píše Marcela ..minulost je minulost.
Tu nelze změnit .. přítomností žít a do budoucna si moc nakreslit, jen se snažit o TA lepší..být šťastná/ý . "ST" samé přemýšlivky životní..jj
11.06.2020 13:36:19 | jenommarie
... každý na co stačí ... jako by jsi tohle neznal ...
... minulostí se trápit vidím jako zbytečné ...
... budoucností se bojím ...
... a tak si přítomně vychutnávám života bytí ... jsem šťastná ...
02.05.2017 18:34:36 | Marcella
Novou přítomností je třeba žít
smutky budou další
a vina bude
do ucha nám beztak zase výt
hyena... kašlu na ni..jdu ...
Nádherné počtení jsem tak nějak akorát rozpoložena neohlížím se kradmým pohledem přes rameno už...
29.07.2016 00:14:31 | Nút