...
Mlhavá rána ...
Všechno umírá
roztál život
osamělý sen
v zahradě mlčení
ten den
jen hvězdy svítit smí
když noc poodhrne záclonu...
Tanec nad střechami domů
jen smutek asi uletěl
s každou slzou
duše se dotýkej
Pak už jen domů jít ulicí
počkej tam na mne, prosím
Život jde dál
zůstalo málo
jaké je to doufat?
Otázky bez odpovědí...
...