...
Anotace: bez názvu a bez anotace
Spatřila jsem svůj obraz
v zrcadle tvých očí.
Žádat víc než ten odraz,
byl by zločin.
Však jak bylo řečeno,
ať hodí kamenem
ten, kdo nezná vinu.
Já sním dál svůj sen,
v hromadě kamení zhynu...
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Kapka
Komentáře (0)