Tmavym ranom
Anotace: Neviem naco cakame.Godoti uz isli spat
Ranou cestou vlakom nahle trpim lakom.Komu patria pismenka co stracas vecer v obrazoch.Mne ci inej vile,rozpravkovej z lesa?,ak nepovies jasnejsie rozmyslanim zjem sa.Zevraj chyba nadej v navrat,viera v krasne zaciatky,kto mi povie co da ti silu odhodlanie,dam mu sveta uplatky.Vsetko mame,laska drieme,zavad omna jasnym slovkom martyrka v nas v tej chvilenke zbledne.
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: adaj, Frr, Jort, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (2)