Anotace: ...
Pro noční slávu byla starých mincí
velká škoda,
ale platit se s nimi nemohlo
a ani láska se za ně koupit nedala.
Na nebi bylo jako vždy pár hvězd,
však krása nás udivovala i teď.
Stále jsem podléhala kouzlu
tvých očí zbarvené ranní kávou
a rtům, které se mě nikdy nedotkly.
Měls v dlaních pár kapek rosy,
které jsi jako obvykle nechal
chladnému úsvitu.
Chodívala jsem se dívat do tvých očí
po špičkách,
aby se na mě mohli aspoň trochu
vlídně podívat,
když i pro polibek ses ke mně
musel sklánět.
když i pro polibek ses ke mně musel sklánět - Bůh žehná pokorným ... šel bych též po špičkách ...
26.12.2015 16:29:36 | VEDz RVAHEs
...ale jo, celkem fajn.
...nahradil bych "však" nějakým soudobým výrazem...
10.11.2015 14:09:30 | Robin Marnolli