Anotace: ... když člověk marodí a ze svého lože kouká z okna na nebe :-)
Ležím.
Poslouchám svůj dech,
paprsky slunce kreslí po zdech
neviditelným perem.
Přemýšlím.
Na plátně svých víček
splétám slova v řetězec hříček
a vím,
že jsem ...
tak já přeji aspoň hezké uzdravení...
11.11.2015 13:34:19 | střelkyně1
Děkuji pěkně :-)
11.11.2015 14:09:34 | FroniXY
to je prima ne?...
11.11.2015 11:54:49 | enigman
Ano, to tedy je :-)
11.11.2015 12:35:06 | FroniXY
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?