pssst, už nic neříkej, všechno je vepsáno ve Tvých očích
nemusíš už nic říkat, pochopil jsem
soumrak už nebude nikdy soumrakem
a ráno nebude už více vonět Tvým dotekem
polibek ve vzduchu ustane a každá další věta,
bude jen slovo, které neuslyšíš