Na svatého Martina
smočit tak rety
do vína
Tvojí sklenky
abyses usmál
na mé panenky
očí hloubkových
Na svatého Martina
zda sněžit bude
nikdo nepoví
Na svatého Martina
vnořit touhy
do klína
tvářit se
'jsem nevinná'
přijet na Tvém
bílém koni
Na svatého Martina
opít své smysly
od vína
s Tebou být nocí
nechtít usínat
na svatého Martina
přijímám Tě pod obojí
Zatím jsem přečetl tři poslední díla a jedno půvabnější než druhé a třetí než první a druhé než první a první než třetí...
08.01.2016 03:17:32 | Slav Milo