Anotace: Tak úvodem jedna moderní ptákovina, co mě napadla při svíčce za vichřice...
Vůbec jsem to nepochopila. xD Asi mam nizsi IQ. A morseovku jsem nikdy neuměla, protože mě rodiče nedali do toho kroužku jak se to tam učí.. jak jen se to jmenovalo?
15.05.2007 06:27:00 | Gabika
Chvíli mi to trvalo, než jsem pochopil (a to dělám v pojišťovně) ale pak ;-) Za nápad i provedení...
07.02.2007 15:01:00 | Ksíkos